Vaszil Ági arcesztétika - Gazdagréti Kisokos

Kiemelt Partnerek:
Tartalomhoz ugrás

Vaszil Ági arcesztétika

minden vállalkozás
Vaszil Ági Arcesztétika
Dr. Vodder féle manuális nyirok drenázs, HYAMATRIX®,
Gertraud Gruber és Ayurasan® kezelések, IMAGE Skincare
LDM ultrahangos kezelések, Genosys Dermapen & Roller,
YANA™ – utazás a ragyogó bőrhöz, TAKE TEN – ARCtorna, feszes kontúrok
1118. Frankhegy u. 10
Tel: (20) 351-5115
 

“Arc” Poeticam

A szépségápolás filozófiája

Gyakran a közhelyek rejtik a legnagyobb igazságokat. Ha például a „meglátni és megszeretni” elcsépelt frázisát kivesszük a hétköznapi szófordulatok kavalkádjából, rájövünk, hogy az életünk egyik legnagyobb igazságával állunk szemben.
Ugyanis e kijelentés nem más, mint a szépség kisugárzása.
A szépség látványa legyen az bármi – egy festmény, egy épület, vagy csak egy kívánatos őszibarack, amibe belekapaszkodik a reggeli harmat – a legkellemesebb érzéssel tölt el bennünket. Felkelti a vágyakozást, a vágyak pedig az érintést.
Az emberi test azonban minden művészetek felett áll, mert mással össze nem hasonlítható ragyogása van. Illata, tapintása egyedi burkot emel körénk, ami a legészrevétlenebbül kommunikál, mert kémikus mozgása többet rejt minden szónál. A jól ápoltság és a szebbet még szebbé tenni akaró vágy végig kíséri az emberiség egész történelmét. Ma több ezer éves módszerek és praktikák reneszánszát éljük, mert rohanó világunk kétségbeesetten keresi az esztétikumot konzerváló lehetőségeket. A kozmetikai ipar a gyors és mindent megoldó szépségápolási készítmények egész arzenálját felvonultató repertoárja csak egy alternatíva, ami legtöbb esetben a gyorséttermek alkalmi megoldását kínálja.

Vallom, hogy az önmagunkkal való törődés nem csak a tégelyekben rejlő szupertitkos receptúrában keresendő. A testünkre szánt idő fontos, mert ez egy olyan „kenőcs”, ami – ha rövid időre is – feledteti a múló időt. Ez a filozófia nem csak a bőrt, hanem a lelket megnyugtató állapot is, ami elengedhetetlen kellék a ráncok kisimuláshoz.
A kozmetikumok, amivel dolgozom kiváló minőségük mellett ezt a bölcsességet is magukban rejtik. Hiszen nem egy tubusba zárt szellemet, hanem módszert kínálnak, ahol a szakértelem, és a termék összhangban van egymással, mely elv több éve már bizonyította hatékonyságát.
Úgy gondolom, hogy az iparág melynek én is több éve részese vagyok, már túl mutat „az uborkakarikát a szemre” módszeren. A kezelésekben történő előrelépést, a törődést egy olyan általam is alkalmazott komplexitás hozza el, ami nem csak a bőr, hanem a lélek relaxációját is jelenti.
A Dr. Vodder féle manuális nyirok drenázs arcon történő alkalmazása a kozmetikában elsősorban rekreációs, prevenciós és kozmetikai célzattal történik.

A manuális nyirokdrenázs különböző hatásai ismeretesek:
 • a paraszimpatikus idegrendszerre ható kezelés nyugtatólag hat az idegekre, segíti az ellazulást, kiegyenlítve a szimpatikus idegrendszer túlsúlyba került hatását (a felgyorsult stresszes életvitelünk miatt ez az  egyensúly jelentősen megborulhat)
 • a nyirokerek működésének serkentésével javulhat a bőr immunitása, de sikerrel alkalmazható fájdalomcsillapításra, méregtelenítésre, cellulit, akné, erithémrára való hajlam, rosacea esetén, ajánlott továbbá plasztikai műtétek előtt és után

Az arcon történő manuális nyirok drenázs során a Vodder féle metódus a nyaknál kezdődik a vénaszegleteknél, a nagy nyirokcsatornák torkolatánál. Spirális vagy körkörös mozdulatokkal dolgozik, közben a finom ritmikus, monoton, nyomásváltakozásokkal hatunk a bőr felszínes nyirokereire. Testszerte kb 600m2 nyirokkapilláris található, ebből 200m2 a nyakon és az arcon.
A fogások nem okozhatnak kipirosodást vagy fájdalmat.
A kezelés időtartama: 50-60 perc
HYAMATRIX®  Miben rejlik a titok?

A tű nélküli plasztika hatékonyságának oka: a bőrfiatalító krémek többségében a hyaluronsav olyan molekulaméretben van jelen, mely nem képes eljutni a bőr mélyebb, epidermális rétegeibe vagy pár nap alatt lebontódik. A HYAMATRIX® ezzel szemben nanotechnológiával destrukturált hyaluronsavat tartalmaz, mely könnyen bejut a bőr mélyebb rétegeibe és pótolja a sejtközi állományban fellépő hialuronsavhiányt. A mátrix peptidek felelnek a hyaluronsav bőrben tartásáért, a hyaluronidáz blokkolásáért, a bőr intenzív regenerációjáért, valamint a kollagén és elasztin újratermelődésért.

A HYAMATRIX® otthoni készítményeinek önálló használatával képes javítani a bőr rugalmasságán, hat az anyagcsere folyamatokra, erős liftinghatása van és csökkenti a ráncok mélységét. A készítmények egyedi összevetőjüknek köszönhetően képesek helyreállítani a sérült bőrt, enyhítik a bőrirritációt, sőt, használatukkal a rozecea is kezelhető.

A HYAMATRIX® professzionális bőrfiatalító készítményei komplex hatásukkal beindítják a bőrsejtek működését. Ezáltal csökkentik a bőr biológiai korát és a lehető leghosszabb ideig fenntartják ezt az állapotot.
Ennek eredményeként sok esetben elkerülhetőek az injekciós beavatkozások és jelentősen javítható a bőr minősége is. A HYAMATRIX® készítmények nem csak hidratálnak, csökkentik a ráncokat és feltöltik a bőrt, hanem megváltoztatják a bőr biológiai szerkezetét is, ezzel biztosítva a tartós eredményt.

5 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a hatékony anti-aging-ről, ikgyenesen letölthető e-book ITT
Gertraud Gruber kezelések
„A szépség nem kisminkelt arcot jelent, hanem öntudatot, szellemi és testi vitalitást és pozitív, ápolt megjelenést.” (Gertraud Gruber)

Bio Release Fejmasszázs
A bioenergiák erősítésére
Az eredetileg nyugati medicinából származó közérzeti masszázs erősíti a teljesítménykényszer, feszültség és szellemi-lelki konfliktusok által gyengített bioenergiát. Az arc, a fejbőr és a tarkóterület kozmetikai masszázsa gyengéden oldja a testi feszültségeket és a belső diszharmóniát.

Hydrowellness plus
A hydrowellness technika  bármilyen bőrre, még a legérzékenyebbre  is alkalmazható.
Az  algalapocskákat egy speciálisan erre a kezelésre kifejlesztett masszázs technikával viszem a bőrbe. Tartósítószer és illatanyagmentes kombináció, igazi nyári csemege a bőrnek. A legkiválóbb megoldás a dehidratált bőrre, mely kellemesen hűsít a nagy melegben. Dehogy télen se kelljen nélkülöznünk ezt a kényeztető kezelést a hidegérzetet meleg gőz ellensúlyozza…
A bőr láthatóan feszesebbé,  rugalmasabbá válik!

Idegpálya masszázs
Az idegpálya masszázs egy méregtelenítő masszázs. Az idegvégződéseken dolgozik, figyelembe véve a meridiánokat.
A bőr keringését és anyagcsere folyamatait stimulálja. Az masszázs után a bőr feszes és üde színű lesz!
MenXO kezelés a férfiaknak
Manapság egyre nagyobb tért követelnek maguknak a kozmetikai ipar terén a férfiak, szinte napról napra új termékek kínálják magukat az áruházak polcain amelyek mind az erősebb nem képviselőit célozzák!
Valóban a férfiak más típusú termékeket kívánnak, mint mi nők és nemcsak az illat terén válogatósabbak de a krémek konzisztenciáját tekintve is mást igényelnek.
Ezt figyelembe véve alkotott új termék családot és kezelést a férfiak számára Gertraud Gruber.

Symphonie bio lifting kezelés
prémium kategória

Mitől különleges ez a kezelés?
A felhasznált hatóanyagok melyek tisztán növényi bio anyagokból állnak, ásványiolaj-. paraffin-, színezék és tartósítószermentesek így az érzékeny bőrűek is bátran használhatják, nincsennek nemkívánt mellékhatások.  A termékek és a kezelési technika két év munkájának az eredménye, melyet a Gruber cég egy német plasztikai sebész segítségével közösen dolgozott ki. A kifejlesztett “Tension-Line Masssage” fokozza a vérkeringést, gyengéden szabályozza a nyirokáramlást és salaktalanító hatású.
A Symphonie luxuskezelés koronája a revitalizó hatású “Push-Up Treatment”.
Ayurasan® kezelések

Ayurasan ® arc, fej dekoltázs masszázs
A speciális olajterápia-masszázs nemcsak ellazító hatású, de a masszázs során a káros anyagcsere maradványok a masszázs utáni szantálfa pakolással eltávolíthatók!
A masszázs segít teljesen ellazulni, a fejre csorgó meleg olaj,….

…a speciális fej masszázs egyre mélyebb relaxációba visz…
…az arcmasszázs mégcsak most következik…
…a mindennapi problémák a távolba vesznek…
…átveszi a helyét a belső harmónia és megnyugvás….
A masszázs a Gruber cég által kifejlesztett technika, ayurvédikus alapokon nyugszik, mely nemcsak ellazít, de erős salaktalanító hatású is egyben. A káros anyagok nemcsak a bőrön keresztül választódnak ki hanem a gyomor és bél traktuson is.
LDM ultrahangos kezelések
Mit jelent az LDM?
Az LDM ultrahang – lokális (helyi) dinamikus mikromasszázs – olyan új kezelési módszer, mely minőségében különbözik a többi masszázsmódszertől. Az LDM- technológiával speciális ultrahanghullámok kerülnek alkalmazásra, melyek frekvenciái nagy sebességgel változnak. Ezáltal olyan hatások jönnek létre, melyek hagyományos ultrahanggal nem érhetőek el. E technológiában az ultrahang frekvenciák nagy sebességgel (100 és 1000 alkalom másodpercenként) váltakoznak. Ennek során a szövetben a nyomásfokozatok lüktető váltakozása jön létre, egyazon intenzitás mellett. Ez a szövet mikromasszázsának új módját eredményezi, ami a hagyományos ultrahang alkalmazásban nem létezik. Az ultrahanghullámok által a szövetben váltakozó módon lép fel túlnyomás és alacsonynyomás.

Az LDM technológia hatékony kezelési módszer a ráncok, aknek, hegek, foltok, striák, cellulit ellen, elősegíti a zsírleszívás elő- és utókezelését. Kúrakénti alkalmazása során a hatás nem marad el! Eredmény folyamatos, látványos és tartós!
Az LDM technológia rendelkezik néhány jól dokumentált, sejtekre kifejtett hatással, többek között olyanokkal, mint
 • a sejtosztódás stimulációja
 • a proteinszintézis elősegítése
 • a membránszerkezetek módosítása funkcióinak és áteresztőképességének megváltoztatása.
Genosys Dermapen & Roller
Mi okozza a bőr öregedését?
A modern tudomány szerint a sejtek DNS károsodása az egyik fő kiváltó oka az UV sugárzás, a káros kemikáliák, a légszennyezés külső tényezőként hatnak a bőrre, a szabad gyökök támadása pedig a legfontosabb belső tényezőnek számít.
Az agresszív bőröregedési folyamatok késleltetéséhez és megelőzéséhez nem elégséges a külsődleges kezelés, a belső sejtregenerálással is foglalkoznunk kell. A GENOSYS koncepciója és rendszere a bőr anti-aging folyamatainak alap megoldását kínálja. A hagyományos kozmetikumok nem képesek hatékonyan orvosolni és megelőzni a bőr öregedését, de most a GENOSYS végre új utat nyitott a kozmedicina területén, bevezetve egy megalapozott és erőteljes bőrmegújító rendszert, mellyel újra felépíti, regenerálja a bőrt, visszaadja egészségét, és fiatalos kinézetét.
A roller több mint 500 000 mikrocsatornát képez a bőrön 5-10 perc alatt, mélyen az epidermisz barrierén áttörve, mely a leginkább gátolja a hatóanyagok felszívódását. Az így bevitt aktív nanorészecske méretű hatóanyagok elérik a mélyen fekvő sejteket is, sokkal hatékonyabban, mint a felszíni alkalmazás esetében.
Kezelési területek:
– szemkezelés
– arckezelés
– nyak – dekoltázs kezelés
– stria kezelés
IMAGE Skincare

Az Image Skincare mottója: AGE LATER! vagyis ÖREGEDJ KÉSŐBB!
Az Image Skincare kezelései a savas hámlasztásokra épülnek, mellyel hatékonyan kezel mindenfajta bőrproblémát mint például: érzékeny, száraz, rozaceás, aknés, egyensúlyát vesztett bőr, pigmentált, öregedő, ráncos bőr.
IMAGE …avagy élj tovább, öregedj később!
Floridában 2003-ban létrejött és jelenleg is működő vállalat, melynek alapítója Janna M. Ronert megalkotja az IMAGE termékcsaládot. Jelenleg már 35 országban dolgoznak ezzel a termékkel.

Az Image Skincare valamennyi termékcsaládja parabénmentes.
 • A termékeket nem tesztelik állatokon
 • Nem tartalmaznak petrolkémai anyagokat
 • Nem tartalmaznak mesterséges tartósítószert
 • Az illatok 100% illóolaj komplexek
 • Tiszteletben tartják a környezetet (nincs felesleges doboz, biológiailag lebomló, szója alapú tinta)
YANA™ – utazás a ragyogó bőrhöz
YANA™ kollagén ital

Az ázsiai kultúrákban a generációk egymásnak adták át a fiatalos bőr titkát, és táplálkozásuk a mai napig is kollagénben gazdag. A kollagén az emberi testben a leggyakrabban előforduló protein, a bőr 75%-át alkotja. Többféle aminosavból épül fel, egyes aminosavak tápanyagot biztosítanak többek között a bőrnek, hajnak, körömnek és biztosítják a kollagén szintet!
Az idősödés során a bőr kollagénmennyisége csökkenni kezd, ez a folyamat már igen korán elkezdődik. 25 év felett évente kb 1%-nyi kollagén állományt vesztünk, 30-40 éves korra 15%, 40-50 éves korban 30%, 50-60 év között 45% is lehet akár a kollagénvesztés!
A kollagénbomlásában nagy szerepet játszik az UV sugárzás, dohányzás, környezeti hatások, C vitamin csökkenés, stb.
Ezért is fontos a kollagén pótlása!

De nézzük miben más a YANA™ kollagén ital, mint a piacon kapható egyéb márkák:
 • A YANA™ folyékony hidrolizált formában kapható, mely könnyen felszívódik és akár 90%-ban hasznosul
 • A YANA™ a kollagénen kívűl, tartalmaz fitoceramidokat, biotint, antioxidánsokat,B5,  B6, C  vitamint!
 • GLUTÉNMENTES, CUKORMENTES, SZÓJAMENTES, GMO-MENTES, TEJMENTES
TAKE TEN – ARCtorna, feszes kontúrok

NE Feledd! Az edzés a komfort zónádon kívűl kezdődik!
Az öregedés során az arcon lévő izomtömeg is csökkenni kezd. Az izomcsökkenés a petyhüdt, lógó laza arcot eredményezi. A bőr csökkenő feszessége miatt az arc megereszkedik!
Akik rendszeresen edzik a testüket tapasztalják, hogy a helyesen végrehajtott mozgássorozat növeli az izomtömeget!
Ugyanez történik az arcon is! A TAKE TEN készülék elektromos ingerületkeltéssel izomösszehúzódásokat hoz létre, az izom megfeszül és elrenyed: edzésbe hozhatjuk arcizmainkat!
A TAKE TEN készülékből un. Baxendale hullám (=elektromos hulám) érkezik maximális hatékonysággal minimális kellemetlen érzettel. Az idegpályák ingerlésével mozgásba hozzuk  az izmokat, az összehúzódások során érjük el az izomtömeg növekedését.

Hány alkalomra van szükség?
Az izomtömeg növekedéséhez alap esetben 10 alkalom javasolt, 3-5 hét rendszeres, megfelelő mennyiségű és erősségű mozgássor alkalmazásával az izomtömeg növekedése érhető el. Hatásuk mindaddig megmarad, amíg a fenntartó kezeléseket folytatják. Ezeket 2-6 hetente kell megismételni.
A kezelés időtartama:10-15 perc
Orvosesztétika a kozmetikában

Egyre több helyen népszerű, de főleg a nyugati országokban elterjedt szokás, hogy az orvosesztétikai beavatkozásokat egy arra szakosodott  orvos – a kozmetikában – helyben végzi. Az orvos képzések is gyakran már úgy zajlanak, hogy a workshopok végén komplett „gurulós hatóanyaggal teli” bőrönddel távoznak a képzésre érkezők orvosok.
Ezt a szokást honosítva ajánlom mindenki figyelmébe dr. Portik Dobos György orvost, aki havi egy alkalommal (általában egy hétfői napon) rendel nálam. Mindketten a természetes hatású beavatkozások hívei vagyunk, így arra törekszünk, hogy a távozó páciensek arca a kezelések után frissebbnek, fiatalosabbnak tűnjön és nem célunk (és nem is vállalunk olyan típusú és mértékű beavatkozásokat), ami természetellenes, eltorzult, felfújt, mimikai nélküli arcokat okoz.

Milyen beavatkozások érhetőek el az orvosi kezelések terén?
 • esztétikai tervezés, tanácsadás, konzultáció
 • botox kezelések
 • hialuronsavas feltöltések
 • ajakfeltöltés
 • arckonturzás szálbehúzással felszívódó bioszálakkal
 • szemölcs kezelés
 • izzadásgátlás, hiperhidrózis kezelése
 • cellulit kezelés Alidya injekcióval
 • zsírbontás Alidya injekcióval
2019. május 11-én első ízben került megrendezésre a Kozmetikus Szupergála a Beauty World Net szervezésében. Egy új, formabontó esemény, ahol a kozmetikusoké volt a főszerep, ám korántsem a megszokott módon.
Kelenföld-Gazdagrét
gazdagret@gazdagret.net
06-70-625-5447
Copyright2015@SuszterA
Gazdagrét és Környéke Kisokos
Vissza a tartalomhoz