Természetgyógyász - Gazdagréti Kisokos

Kiemelt Partnerek:
Tartalomhoz ugrás

Természetgyógyász

egészségügy
Dr. Sághi Katalin
1118. Budapest Gazdagréti tér 5.


TESTAKUPUNKTÚRÁS RENDELÉS
Állunk rendelkezésére, akár fogyni szeretne, akár eldobná a cigarettát! Fülakupunktúrával, diétás és életmódbeli tanácsokkal segíteni tudjuk elhatározását!
Mozgásszervi és ízületi problémákkal is forduljon hozzánk bizalommal. Aku-tape, akupunktúrás és lézeres kezeléssel segítünk
Árak és amit az akupunktúrás kezelésekről tudni kell: Klikk ide

Bejelentkezés és időpont egyeztetés:  
  06-20-5754019 (Dr. Sághi Katalin)
Maitra Természetgyógyászat
Mészáros Judit természetgyógyász
1118. Tűzkő u. 6
Tel: (1) 246-2380; (20) 824-6148 • Frissítő talpmasszázs
 • Energiakezelés
 • Arcdiagnosztika
 • Biorezonanciás kezelés
 • Moxa
 • Köpölyözés
 • Test- és fülgyertya
 • Metamorfózis
 • Mézmasszázs
 • Bach virágterápia
 • Masszázsok
 • Kinesiology taping módszer
Mit jelent a Maitra?

Maitra
Maitra egy szanszkrit szó. Azt jelenti szeretet.
Az ember kivételével Isten teremtményei mind a természet törvényeivel összhangban élnek és végzik feladataikat. Úgy élik életüket, hogy nem aggódnak a holnapért, elégedettek, és amiben csak tudják, örömüket lelik. A természet gondoskodik arról, hogy semmiben se szenvedjenek hiányt, ami a létezésükhöz szükséges.
Az ember azonban sosem elégedett, bármilyen sok dolgot sajátított is el és bármilyen kényelemben is él. Számtalan tárgyra vágyik, és ezt a vágyat tekinti szeretetnek. Ám ha ilyen ragaszkodást táplál a dolgok iránt, a folyamatnak sosem lesz vége. Nem ismeri fel, hogy az effajta szeretet önérdeken és énközpontúságon alapul. Tisztázni kell, hogy amit manapság a világban szeretetnek neveznek, az csupán önzés és önérdek. Az önérdek démona van jelen az ember minden gondolatában, szavában és tettében. Az ember önző ösztönök játékszerévé vált. Az önzés fogságába esett, így egész élete tévhit és csapda. Önzésének foglya, így sosem tapasztalhatja meg a valódi szabadságot.
Az igaz szeretet az, ha tiszta, önzetlen szeretetet érzünk minden élőlény iránt, isteni megtestesülésnek tekintjük őket és nem várunk cserébe jutalmat. Az embernek nem szabad gyűlöletet éreznie; barátságosnak és együttérzőnek kell lennie minden lény iránt.
Csak úgy lehet az emberben igaz szeretet, ha felismeri az Istenséget minden lényben. Az igaz szeretetnek változatlannak kell maradnia, bármilyen próbatétellel is szembesül az ember, vagy bármilyen személyes problémát vagy nélkülözést kell megtapasztalnia. Manapság, ha nehézségek vagy bajok merülnek fel, a szeretet gyűlöletté válik. Az igaz szeretet édes gyümölcs, mely a jó cselekedetek illatos virágából terem. A szeretet kard nélkül irányít, és törvények nélkül köt meg. Csak akiben ilyen igaz szeretet van, az nevezhető embernek. Akiből ez hiányzik, annak csak a formája emberi. Ha megjelenik benne a szeretet, az ember szíve kivirágzik, mint a lótusz a napkelte idején. A valódi emberi lények alaptulajdonsága az isteni szeretet, akárcsak a ragyogás a tűz lángjának, a sugarak a Napnak vagy a hullámok az óceánnak. Az ember csak akkor nevezhető emberi lénynek, ha tiszta, önzetlen szeretet tölti el.
(Sanatana Sarathi)
Kelenföld-Gazdagrét
gazdagret@gazdagret.net
06-70-625-5447
Copyright2015@SuszterA
Gazdagrét és Környéke Kisokos
Vissza a tartalomhoz