Térelválasztó.eu - Gazdagréti Kisokos

Kiemelt Partnerek:
Tartalomhoz ugrás

Térelválasztó.eu

minden vállalkozás
Térelválasztó.eu szaküzlet
térelválasztók design termékek, led bolt
1118. kaptárkő u. 4
Telefon: (70) 367-4367Exklúzív megjelenés,minőségi Termék

Eddigi munkáink során sokszor szembesültünk azzal, hogy egy adott tér kialakítása nem mindig tökéletes. Gondoljunk csak a felújításokra.
Innen jött az ötlet, hogy törjük meg a teret, adjunk egyedi jelleget a lakásnak, irodának, úgy szekcionálva azt, hogy ne keltsen bezártságérzetet, a hasznos alapterület ne vesszen el, mégis színt vigyünk a helyiségbe.
Felmértük az akkoriban a piacon kapható termékeket, de azzal szembesültünk, hogy egyik sem felel meg az elvárásainknak.Úgy döntöttünk, hogy kínálunk egy igényes alternatívát, melynek felhasználási köre határtalan.
Azóta nem csak felújításoknál alkalmazzák térelválasztóinkat, hanem újonnan épült lakásokban, házakban, irodákban és szállodákban is kedvelt dekorációs elem.
Cégünk alapdarabjait megtalálják katalógusunkban, de ha egyedi méretben lenne rá szükségük, ízlésüknek más formavilág felelne meg, vagy saját elképzeléseik vannak, ezeket is örömmel segítünk megvalósítani a tervezéssel kezdve, a gyártáson át, egészen a végtermék leszállításáig. Térelválasztóink fából, fémből és műanyagból lapból készülnek, kérésre egyedi mintákat is megvalósítunk.
Kelenföld-Gazdagrét
gazdagret@gazdagret.net
06-70-625-5447
Copyright2015@SuszterA
Gazdagrét és Környéke Kisokos
Vissza a tartalomhoz