Personal Fitness Room - Gazdagréti Kisokos

Kiemelt Partnerek:
Tartalomhoz ugrás

Personal Fitness Room

minden vállalkozás
Personal Fitness Room
személyi edzés
1118. Frankhegy u. 6
Telefon: (20) 353-5432
 
PERSONAL FITNESS ROOM - A HELY, ahol csak MAGADRA figyelhetsz!

A Personal Fitness Room egy olyan sikeresen működő fitness-műhely és koncepció, amely személyre szabott módon - nemtől és kortól függetlenül - , mindig az adott cél eléréséhez segíti vendégeit. Termünkben kizárólag egyéni (vagy igény szerint páros) edzések zajlanak.
Itt TE vagy a középpontban!
Nálunk senki nem stíröl, nincs sorban állás, feszengés. Van cserébe otthonos hangulat, valós szaktudás és eredmény, mindez nyugodt, baráti környezetben.
Farkas Péter személyi edző a TF-en végzett, színes és eredményes sportmúlttal, masszív edzői tapasztalattal vár mindenkit, aki nyitni szeretne az egészséges élet felé.

Legyen szó fogyásról, izomfejlesztésről, alakformálásról vagy rehabilitációs/gyógytornás edzésekről, a PFR termei az optimális választás.
Kitűzött céljainkat elsősorban szabad- és sajátsúlyos gyakorlatokkal, TRX és Kettlebell eszközökkel érjük el; jól felépített edzéstervet és étrendet dolgozunk ki a maximális teljesítmény érdekében.
1 alkalom mindössze 3500 Ft.
Ha érzed magadban a mocorgó vágyat, ha változtatni vagy fejlődni szeretnél, ha csak szükséged volt egy jelre, hogy el tudd kezdeni: EZ VOLT AZ!
Kelenföld-Gazdagrét
gazdagret@gazdagret.net
06-70-625-5447
Copyright2015@SuszterA
Gazdagrét és Környéke Kisokos
Vissza a tartalomhoz