ObjektŐr Biztonságtechnika - Gazdagréti Kisokos

Kiemelt Partnerek:
Tartalomhoz ugrás

ObjektŐr Biztonságtechnika

minden vállalkozás
Objektőr biztonságtechnika
1118. Tűzkő u. 9.
Tel: (1) 766-4566
 

Elektronikus vagyonvédelem, biztonságtechnika, behatolásjelző rendszerek (riasztók), Kamera-, beléptető- és tűzjelző rendszerek; 0-24 óra távfelügyeleti központ kiemelkedő szakmai színvonalon.
Cégünk fő profilja az elektronikus vagyonvédelem, biztonságtechnika. Munkáink kétharmadát behatolásjelző rendszerek (riasztó), videó megfigyelők (kamera), térfigyelő rendszerek, kaputelefon rendszerek, tűzjelző- és, beléptető rendszerek tervezése-telepítése, javítása, korszerűsítése és karbantartása teszi ki.
Korszerű 0-24 órás távfelügyeleti diszpécserközpontot működtetünk, amely valamennyi adatátviteli lehetőséget felhasználva (kapcsolt vezetékes telefonvonal, rádiós frekvencián alapuló átjelzések, GSM, GPRS, vezetékes internetes átjelzés) fogadja az ügyfeleink objektumában lévő riasztó, tűzjelző, lift vészhívó vagy egyéb biztonsági vagy műszaki jelzőrendszerek jelzéseit, amelyre szolgáltatástól és megrendeléstől függően a járőrszolgálat a helyszínre vonul és azonnal megkezdi a helyszínen találtaknak megfelelően az intézkedést. Diszpécsereink ezzel egy időben folyamatosan tájékoztatják ügyfeleinket az eseményekről és szükség esetén a hatóságokat is belevonják az intézkedésbe. (Rendőrség, Katasztrófavédelem/Tűzoltóság, Mentők).
Cégünk a megfelelő felelősségbiztosítással és rendőrhatósági engedélyekkel rendelkezik !
Célunk, hogy minél magasabb színvonalon nyújtsunk valódi biztonságot és védelmet, korrekt áron, minőségi eszközökből, tisztességes munkával, ügyfeleink teljes megelégedésére!
Nyitvatartás:
Hétfő09.00-16.00
Kedd
09.00
-
16.00
Szerda
09.00
-
16.00
Csütörtök
09.00
-
16.00
Péntek
09.00
-
15.00
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva
Kelenföld-Gazdagrét
gazdagret@gazdagret.net
06-70-625-5447
Copyright2015@SuszterA
Gazdagrét és Környéke Kisokos
Vissza a tartalomhoz