megjelenési lehetőségek - Gazdagréti Kisokos

Kiemelt Partnerek:
Tartalomhoz ugrás

megjelenési lehetőségek

A weboldal ingyenes megjelenést biztosít vállalkozóknak adatlap formájában, ahol szionte korlátozás nélküi mennyiségben és formában adhat információt önmagáról. Az információk adatok megjelentését el is készítem, amihez látványos elemek is csatolhatók. Ezekből mutatók be példákat, amiket ezt követően szabadon felhazsnálhat az adatlapján. A megjelenési formák előtti számra (névre) hivatkozva kérheti, hogy a számomra beküldött információkból, képekből, videókból mi miylen technika trükkel kerüljön ki az olodalra. Sok sikert, hogy minél színesebb, látványosabb, infpormációban gazdagabb oldala legyen a Gazdagrét és környéke Kissokos weboldalon. Ne feledje egyetlen jól megválasztott kép vagy video több vásárlót hozhat, mint ezernyi szó leírva.
Video 01
Saját video feltöltse az adatalapra. Ha van saját youtube csatornája, akkor elegendő a video linkjének beküldés, és az alábbi módon fog megjelenni az adatlapján a saját videója. HA nincs saját youtube csatornája, akkor elkészítem Önnek, és feltöltöm a kért videóket, majd azokat beemelem az adatlapra. Lehetőség van az itt kirakott minta film alapján saját logocím, stb, mint vízjel elkészítésére a teljes videóra, így mások ezt nem fogják tudni felhasználni, ha mégis, akkor Önt hirdetik vele :-) vízjeles video elkészítésének feltétele a weboldal működésének és fejlesztésének céljából bármilyen szerény támogatás. (vízjeles video esetén a Video 02 kódót írja a nekem írt üzenetben, email-ben.) A vízjel mérete és a filmen megjelenő helye kívánság szerint. Youtibe csatorna lértehozása és videoja feltöltése térítésmentes.
Kép 01
Lapozgatható kép galéria, a lapozó gombok elrejthetők és beállítható automatikus lejátszás (lapozgatás) is. Lehet sorrendben történő és véletlenszerű lejétszást is beállítani. A lapozó gombok stílusa is megválasztható. (cirka egy tucat féle van) Galéria készíthető 360-as körbeforgatható képek ből, vagy például dropbox fiók közvetlen alkalmazásával is.
kép 02
Accordion Gallery. Itt balról jobbra csúsztathatóak be információs panelek automatikusan vagy egér segítségével. A hatása alap információra fokozatos beúszó újabb információl. Ez 2, 3 vagy 4 léppel (táblával) készíthető el, lehet csak szöveges infó is, a beúszó információ
kép 03
Justified gallery. Különböző méretű továbbá vegyesen álló, fekvő képekből csinál egy szabályos gallériát egy lomplett képkockában.  ehhez effektek is vannak, a példában a Zoom effekt látható, ahol az egyik képre kattintva azt felnagyítja, amjd igy nagyított állapotban akár lapozgatható is az összes fotó.
meghatározható az adott képsor magassága és a maximálisan megjelenethető sorok száma is. A több tucatnyi effektet kérésre bemutatom.
20190320_085458.jpg
20190320_085506.jpg
20200731_111615.jpg
20200731_111644.jpg
20200731_111652.jpg
20200731_111749.jpg
kép 04
Masonry gallery. Képmérettől függetlenül egy szabályos képsort, szószeroint Gallériát készít, az ilyen képsos akár elválasztó elem is lehet az adatlapon információk között. itt is meghatározható képsor magasság, sorok száma, és rengeteg effekt.
Kép 05
Polaroid Gallery, a beküldött fotókat egymásra dobálja, mintha elővott polaroid képek lennének az asztalon. a képek mérete állítható, persze effektek itt is vannak. Egy -egy fotóra kattintva ezek természetesen kinagyíthatóak

KÉP 06
Ekőtte-utána, vagy kivül-belül hatás. Kát képet helyez egymásra, és az egér segítségével lehet felfedni az egyiket a másik mögül vagy akár csúsztatgatva mindkét képből információkat mutatani. Nagyon alkalmas bolt átalakítás bemutatására, ahol a milyen volt, miylen lett hatás érvényesül, vagy a kívül belül, azaz egy utcai kép a bejáratról, ami mögött ott van egy belső teret mutató kép. De haszmálható úgy is, hogy az első kép a egy fotü az üzletről és mögötte a nyitvatartás, akciós árak vagy bármilyen más fontós infó csalogatható elő az egár balról jobbra mozgatásával.
KÉP 07
Sliding panel, ahol a felületet szeletekre vagdalva, lehet a képek közt váltani. A képő aljában látható számokra klikkelve váltakozik a megjelenő kép.
Kép 08

Képforgató kocka, aminek bárhány oldala lehet :-)
Kép 09

Galéria automatikus és/vagy kézzel jobbra illetve balra húzogatható verzióban.
<
>
Catalog

Lapozgatható online katalógus a termékeinek, vagy saját magazin készítése...
Az egérrel lehet lapozgatni, csak vidd a katalógus fölé és húzd jobbról balra, a kinyitot katalógusnál ez már visszafrlé balról jobbra is megy.
A katalógus alatt megjeéleníthető vagy elrejthető a katalógus oldallait egyesével mutató és egyben belenyitható sáv.
countdown

Digitális visszaszámláó óra boltnyitáshoz, akció indításhoz hátralévő idő, stb
price

Árpörgető animáció
Pay Pal

paypal beépített gpmb, ami egyenesen az Ön Pay Pal fiókjához irányít, hogy ott adományothassanak, fizetkessenek az Ön számlájára közvetlenül
Kérdése van ?
Írjon nekünk
animated icon

Egy felületen két tartalom, ami egymás mögött kattintásra vagy automatikusan pörgeti ki a tartalmaket...
Szöveg kiszóró animáció

A kirandó szöveget balról jobbra kiszórja, a szórás sebessége változtatható
PDF /PPT/PPS néző

PDF anyagok megjelnítése előre megadott ablak méretben. Természetesen ez power point típusú anyaggal is elkészíthető.
Hasonló módon beépített excel táblázatok és grafikonok.
Download gomb

Közvetlen letöltési gomb katalógusához, fotóhoz, bármihez...
Google map

A megjelnítendő térkép mérete szabadon megadható
Nagyító

Nagyító funkció kiemelve ezzel részleteket a kirakott képről, árlistáknál különösen hasznos.
Kép 10

Körbe varázsolt lapozgatható képek, különö9sen jól néz ki pl a munkatársak bemutatására fotóval.
Természetesen Social ikonok is hazsnáhatól, amelyek bármely közösségi portáűlra irányítjál az olvasót, illetve a sajár profilom megjelenő posztokból az első x automatikusan megjeleníthető a saját kisokos oldalon.

Ne feledje az Ön megjelenése a Gazdagréti és Környéke kisokosban egyben egy saját webfelület, weboldla is, amit használhat ingyenesen. Ilyenkor a www.gazdagret.net domain névhez automatikusan kerül egy aldomain név, amit aztán már bármilyen más felületen kirakhat, hirdethet, mint saját weboldalt. Pl.: http://www.gazdagret.net/gazdagreti-garazsvasar.html

Van beépített naptár és QR kód olvasó is...
LétezIk 360-as teljes látószögű fotókhoz megjelenítő eszköz.
Vannak beépített fordítók, ami azonal a kívánt nyelvre fordítja a megjelenített szöveget.
Amennyiben van saját Spotify fiókja, akkor azzal összekapcsolható modul, hogy az oldalára lépve az Ön által kiválasztott zenéket lehessen hallgatni, de önálló mp3 online lejátszó mOdul is van.

Bookeo időpont foglaló modul...
RSS fedd
Blog modul..
......és persze még a végtelenségig lehetne folytatni, csak a fantáziája szabhat határt annak, hogy mennyire lesz a saját oldalának a megjelenése tartalmas, látványos és könnyen kezelhető. Forduljon bizalommal hozzám és egy gyors konzultáció után segítek látványos ötletekkel és egyben megvalósítom elkézeléseit. ÉS A GAZDAGRÉTIEK ÉRDEKÉBEN ITT TEVÉKENYKEDŐ SZOLGÁLTATÓL, ÜZLETEK, VÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA MINDEZT INGYENESEN, ADATMENNYISÉG KORLŰT NÉLKÜL.
EZT NEM SZABAD KIHEGYNI, AKKOR SEM HA VAN SAJÁT WEBOLDALA, VAGY FACEBOOK OLDALA, HISZEN A KÖZEL 72.000 OLDALLÁTOGATÓI SZÁM MAGÁÉRT BESZÉL, ÉS PERSZE AZOK IS ÜGYFELEI LEHETNEK ÍGY, AKIK NEM TAGJAI FACEBOOKNAK, MÁS KÖZÖSSÉGI OLDALAKNAK.
Kelenföld-Gazdagrét
gazdagret@gazdagret.net
06-70-625-5447
Copyright2015@SuszterA
Gazdagrét és Környéke Kisokos
Vissza a tartalomhoz