Homeconcept - Gazdagréti Kisokos

Kiemelt Partnerek:
Tartalomhoz ugrás

Homeconcept

minden vállalkozás
Homeconcept
Lakberendezési bolt
Bútorok, kiegészítők, lakásdekoráció
1118. Budaörsi út 165
HOME CONCEPT LAKBERENDEZÉSI WEBÁRUHÁZ
Néhány szó rólunk…

A Home Concept Lakberendezési Webáruház elindításában kulcsszerepe volt azoknak az elégedett ügyfeleinknek, akiket az elmúlt több mint 20 év során vásárlóink között tudhattunk és akik sok esetben akár több száz kilométert utaztak egy-egy partnerüzletünkbe.
Ezzel összhangban szerettük volna egyedi termékkínálatunkat a lakosság még szélesebb köre számára elérhetővé tenni, egyúttal kihasználva a 21. század technikai vívmányait.
A Home Concept Lakberendezési Webáruházban található termékek mindegyike egyedileg rendelhető, ugyanakkor számtalan bútor és lakberendezési kiegészítő személyesen is megtekinthető partnerüzleteink valamelyikében.
Vásárlóink maximális elégedettsége érdekében igyekszünk minél szélesebb körű szolgáltatást nyújtani: a megrendelt bútorokat igény szerint profi szállítóink juttatják el otthonába, adott esetben pedig a lapra szerelt bútorok összeszerelésében is segítségére vagyunk. Pick-pack pontjainkon a bútorok átvétele ingyenes.
Várjuk szeretettel webáruházunkban és szaküzleteinkben is...
Vásárlással kapcsolatos információk
Webáruházunkban történő vásárlás, termékek megtekintése
A weboldalon keresztül leadott megrendelések feldolgozása, kérdések megválaszolása rendszerint egy munkanapon belül megtörténik. Munkatársunk a megadott elérhetőségeken keresztül felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatást nyújt az elérhető árukészlettel, a fizetés menetével, a várható szállítási határidővel, továbbá az egyéb felmerülő kérdésekkel kapcsolatban.
Termékeink jelentős része, valamint a szín és szövetválaszték bemutatótermeinkben is megtekinthető. A részletekkel kapcsolatban kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!

Összeszerelés
A webáruházunkban vásárolt bútorok összeszerelése a rajzos útmutatók alapján igen egyszerű. Ha mégis segítségre lenne szüksége, gyakorlott munkatársaink elvégzik Ön helyett a munkát. Akár a bútorok raktárunkban történő összeszerelését, akár a helyszíni szerelést választja, biztos lehet benne, hogy tapasztalt asztalosaink szakszerű munkával teremtenek maradandó értéket otthonában. A részletekről kérjük, érdeklődjön munkatársainknál.

Szállítással kapcsolatos információk
Házhozszállítás
Az áru beérkezését követően munkatársunk az előzetesen megadott elérhetőségek valamelyikén felveszi Önnel a kapcsolatot. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a szállítás költségét áraink nem tartalmazzák.
A beérkezett áruk üzletünk raktárából szállíthatóak el, illetve – külön díj ellenében – gyakorlott kollégáink gondoskodnak a bútorok szakszerű házhozszállításáról.
A szállítási lehetőségekről és árakról üzletünkben, illetve telefonon érdeklődhet.
Nyitvatartás:
Hétfő      Zárva
Kedd
10.00
-
18.00
Szerda
10.00
-
18.00
Csütörtök
10.00
-
18.00
Péntek
10.00
-
18.00
Szombat
10.00
-
15.00
Vasárnap      Zárva
Kelenföld-Gazdagrét
gazdagret@gazdagret.net
06-70-625-5447
Copyright2015@SuszterA
Gazdagrét és Környéke Kisokos
Vissza a tartalomhoz