hirdetes - Gazdagréti Kisokos

Kiemelt Partnerek:
Tartalomhoz ugrás

hirdetes

Magánszemélyek ingóságukat és ingatlanukat, szolgáltatásaikat (korrepetálás, kutyasétáltatás, takarítás, stb) térítésmentesen hirdethetik az ÁSZF betartása mellett az erről szóló jelen oldalon közzétett esetleges visszavonásig. Magánszemélyek ingyenes hirdetései visszavonásig, ennek hiányában maximum 30 napig maradnak aktívak, utána törlésre kerülhetnek. Egy személy egyidejűleg kizárólag saját tulajdonát képező ingatlant hirdethet az oldalon.
Álláshirdetések minden esetben ingyenesek jogi személyek részére is, amennyiben Gazdagréten és környékén,valamint a XI.; XXII. kerületben illetve Budaörsön kínálnak munkalehetőséget. Fentiektől eltérő munkavégzési hely esetén Üzemeltetőnek jogában áll megtagadni a hirdetés megjelentetését (kivéve az otthon végezhető, távmunka, külföldi munkavégzés)

Hirdetési áraink:
Hirdetési árainkat akkor fogjuk megadni, ha a kifejezetten hirdetés jellegű megjelenések fizetőssé válnának (jelenleg ezek is ingyenesek)

Ami mindig ingyenes lesz vállalkozók részére, az a közérdekű információ elhelyezése tevékenység szerinti menüpontnál vagy menüpontoknál (pl. a Kozmetika-Fodrászat-Műköröm vállalkozás 3 menüpontnál is kérheti az ingyenes elhelyezést, ha még nem lenne ott) A jelenlegi menüpontok sem kőbevésettek, ha olyan tevékenysége vagy üzlete van, amit nem lát az oldalon, akkor kérem jelezze, és létrehozom ennek is a menüpontot. Élelmiszer és/ vagy vegyiüzlet esetén nem lehet minden egyes termékre megjelenést kérni, de ha valaki szakosított bolt, azaz pl édesség, vagyiáru diszkont, akkor mindkát tevékenységre kérheti a megjelenést.
Milyen adatok szerepelnek a közérdekű, ingyenesen megjeleníthető információkban ?
 • vállalkozás neve, címe, elérhetősége (tel, fax, email, viber, messenger, stb) Viber használatával segítsen vevőinek, hogy költségek nélkül hívhassák.
 • Az üzlet neve, címe, elérhetőségei (ha ez eltérne a vállalkozás adataitól) AZ email esetében egységesen egy email-re utaló logo kerül ki, amire klikkleve az ügyfélnek kinyílik a gépen a levelező programja, és már bent is van a címzettnál az Ön email címe, külön nem kell beírni.)
 • Ha a bolt központi számán kívül az ott dolgozoknak külön elérhetősége van (pl. fodrászatban), ott minden dolgozó neve, szakmájának jelölése, bejelentkezésihez telefonszám.
 • A vállalkozás weboldalának elérhetősége (itt egységesen egy www logot alkalmazunk, amire ráklikkelve azonnal átirányítjuk az ügyfelet egy új weboldalt kinyitva Önhöz) Ha nincs még weboldala, akkor kérésre elkészítjük önnek tárhely és domain név szolgáltatással ( pl. "az Ön által választott név".gazgadagrét.net) Ez már persze nem ingyenes, hiszen idő, energia és tárhely, domain tekintetében pénz kérdése is, viszont jóval piaci ár alatt és villám gyorsan készül el a honlapja, akár komplett webáruház jelleggel. A kész honlapot nem csak elkészítjük, de kezeljük, frissítjük, feltöltjük igénye szerint.
 • A vállalkozás, üzlet, szolgáltatás facebook megjelenése, ha van (itt is egységesen egy facebook logot teszünk, amire klikkelve átrirányítjuk az Ön facebook oldalára, facebook csoportjába.) Ha még nincs facebook megjelenés, azt is elkészítjük kérésére és folyamatosan kezeljük, frissítjük, információkkal töltjük fel, hogy Önnek csak vállalkozásával, üzletével kelljen foglalkoznia. Természetesen diszkont áron. :-)
 • Vállakozás mottója (egy rövid mondat)
 • Tevékenységek rövid leírása vagy felsorolása
 • 1-2 mondatos "önmaga reklámja" szöveg elhelyezése, ha kell segítünk a profi megfogalmazásban.
 • Nyitvatartási tábla
 • Google térkép a hely precíz meghatározásához.
 • Komplett árlista (nem akciós termék, hanem állandó árlista) vendéglátóknál, vagy szolgáltatóknál ez különösen hasznos lehet. Ha van web lapja, ahol van árlista, akkor közvetlenül átirányítjuk oda az érdeklődőt egyetlen kattintással.
 • Fizetési módok jelölése, hogy ne érje meglepetés a vásárlót (itt konkrétan megnevezhetőek a kártya típusok, amiket elfogadnak)
 • SZép kértya elfogadóhely ? akkor ezt is szép kártya logóval jelöljük.
 • Egészségkártya elfogadóhely ? ha igen akkor kérésére az adott kártya típus fotóját is kihelyezzük (pl. OTP. MKB, K@H)
 • Gyerekbarát a hely ? (játszósarok, etetőszék, pelenkázó, stb) erre utaló emblémát adunk a boltnak.
 • Állatbarát a hely ? (pl. kutya, kisállat bevihető, be nem vihető, de folyamatosan van kitéve a bolt elé ívóviz a házi kedvenceknek, stb) erre utaló emblémát elhelyezzük
 • 60+ program támogató (60 felett vásárlási kedvezmény) vagy nem de most szeretne az lenni, akkor csak szóljon és erre utaló emblémát kap a bolt az oldalon. Hamarosan külön menüpontban teljes listát fogunik megjelentetni az ilyen és más típusú kedvezményeket adó boltokról.
 • Nyugdíjasnak, gyermeknek, kismamáknak, stb. valamilyen kedvezményt szeretne adni, ez is természetesen ingyen megjelentethető.
 • Vannak rendszeres napi, heti, havi akciói ? maga az akció nem (arra fillérekért van lehetőség az Akciók menüpont alatt), de annak ténye, hogy ezzel számolhat a vásárló, azaz keresse akcióit, az kirakható, és ha van saját oldal, ahol ott az akció, akkor az ügyfelet átirányítjuk oda.Ha nincs weboldal, de itt az akciók fülnél kirakja akcióit, akkor kiírható, hogy keresse jelenlegi akcióinkat az akció menüpontnál.
 • Mozgássérültek számára is látogatható a hely, azaz akadálymentes, erre utaló emblémát kitesszük, külön bolt lista készül hamarosan a mozgás sérültek által látogatható boltokról.
 • Élelmiszerbolt esetén jelezhető, ha tart diabetikus, laktóz mentes, vagy bármilyen más speciális étrendet kívánó emberek számára kapható áru.
 • Vendéglátó helyek hasonló módon jelezhetik az ilyen speciális étrendű emberek kiszolgálásának lehetőségét. Kitehető, hogy melyik kávé márka és milyen csapolt vagy üveges sör, sörök a hely jellegzetességei.
   
 • BIO, natúr termékek forgalmazása esetén a BIO logo alkalmazása
 • Ruha, cipő szaküzleteknél az XXL tábla jelölés, ha ruhában legalább 2XL és cipőben 45-ös vagy annál nagyobb cipőket is tart
 • Árukiszállítás, házhoz szállítás lehetősége és feltételei, valamint csomagküldés esetén az alkalmazott futár szolgálat és ezek díjszabása, vagy épp a posta, futárszolgálat költségeinek átvállalása
 • Vakok és gyengénlátók kiszolgálásánál automatikus segítségnyújtás (pl. az kért áruk összeszedése, csomagolása) A vakvezető kutya beengedés még nem számít állatbarát helynek, ezt elvben törvény garantálja, de ha nem szeretné beengedni a vakvezető kutyát, akkor ezt itt diszkréten jelezheti, hogy a családtagok, ismerősök felkészítsék a vak és gyengénlátó lakótársunkat, elkerülve a kellemetlen meglepetéseket.
 • Amennyiben üzletük csomagpont, vagy bármilyen külső vállalkozás átvevő helye, akkor ez is kiírható.
 • Ha rendelkezik törzsvásárló kártyával (gyógyszertáéraknál, natúr boltoknál pl. jellemző) akkor a kártya képe, és a kártya megszerzésének feltétele, használatának módja, előnyei.
 • Rengeteg kedvezményt, egyéb előnyt, információs jellegű logókat, matricákat jelenítünk meg kérésre az oldalon, rengeteg pédát erre ITT talál...

Remélem ezek után senki nem érzi úgy, hogy ingyen alig pár info tehető csak ki az oldalra :-) Ami itt nincs felsorolva, de megmutatja részemre, hogy ez miért közérdek, akkor ezzel is bővítem a lehetőséget. Az egyetlen cél, hogy az itt lakók, dolgozók minden lényeges információhoz hozzá jussanak az itt tevékenykedő vállalkozásokról, üzletekről, és ezek birtokában az egyébként is havonta vásárlásokra szánt összegnek minél nagyobb hányadát ott költsék el, ahol élnek vagy a nap jelentős részét töltik, azaz Gazdagréten. Ennek érdekében tervezés alatt van a Gazdagrét kártya kibocsátása, ami kedvezményeket adhat, pontgyűjtésre alkalmas, persze csak ha partnerek lesznek ebben a helyi vállalkozók.

És íme a hirdetési formák: (amelyek visszavonásig szintén ingyenesen igénybe vehetőek korlátozott darabszámban)

Legyen mindig elől, hogy elsőként az Ön üzletének, vállalkozásának paramétereit tekintsék meg egy-egy menüpontnál belépve.
Kiemelés vagy előrehozatal (menüpont oldal teteji banner) Érdemes ezt a lehetőséget gyorsan lefoglalni, mivel az éppen előrehozott hirdetőnek elővásárlási joga van, ha lejár a kért időszak, így folyamatosan elöl tarthatja magát.

Banner hirdetés az adott oldalak tetején:
ennek több formája is van közös forgatós jelleggel (lásd pl. ITT) vagy önálló banner (ami nem mozog, csak az Ön hirdetése látszik, vagy mozog, de csak az ön hirdetéseit forgatja)
külön kategória, külön áron a nyitó oldali felső banner...


Az ingyenes adatokban elhelyezett speciális megjelenések (forgatható képek, videofilm,audio üzenet stb) íme egy példa erre is ITT az első cég adatainál

Az ingyenes adatokon belül elhelyeztt belső banner, hirdetés, amit igény esetén meg is szerkesztünk. íme egy példa erre is ITT az első cég adatainál lásd a sminkes bejelentkezési hirdetését


Komplex kombinált csomagok egyedi igények szerint (pl. teljesen átalakítjuk, kiemeljük az ingyenes hirdetési felületet, technika extrákat adunk hozzá, hogy teljes mértékben kiemelkedjen az információ tömegből, vagy több tevékenység esetén eltérő tartalmak és megjelenési formák biztosítása menüpontonként) Hívjon , írjon és személyesen keresem fel, hogy megmutassam mi mindent lehet elérni egy ilyen kopmplex alkalmazással !!! íme  példák erre is ITT

A hirdetések NO.1 változata  az oldalra történő belépéskor automatikusan előugró hirdetési banner a lap közepén, minek kikapcsolása után lehet csak tovább lépni az oldalra, ráklikkelve viszotn átirányítja az érdeklődőt az Ön weboldalára, vagy itt a kisokosban az Ön adataihoz.

Digitális kupon füzet és beváltás, részletekről később.

Még számtalan egyéb extra hirdetés helyezhető el, amelyek Önre irányítják a figyelmet, kérje erre vonatkozó ötleteimet.
Akár komplett digitálisan lapozgatható akciós újságot, vagy egyéb újságot is elkészítek, és kombinált több boltot összefogó vásárlói akciókat is megszervezek és lebonyolítok.
Ne habozzon, hívjon már most (elérhetőségeim a Kapcsolat fülnél)
Ingyenes megjelenéshez vagy a már megjelent kiírás bővítéséhez, javításához használható adatlap, töltse ki, küldje vissza és megjelentetem a leírtakat, vagy hívjon és személyesen felkerem, hoigy együtt minél több információt megadva kitöltsük.

Ha megszeretné nézni az adatlap tartalmát, mielőtt letölti, akkor klikk IDE
H kinyomtatod és kézzel töltöd ki, akkor javaslom a pdf letöltést, ha a gépen szerkesztenéd, egyből vissza is küldenéd, akkor számodra a word a jó megoldás.
Kelenföld-Gazdagrét
gazdagret@gazdagret.net
06-70-625-5447
Copyright2015@SuszterA
Gazdagrét és Környéke Kisokos
Vissza a tartalomhoz