Futás - Gazdagréti Kisokos

Kiemelt Partnerek:
Tartalomhoz ugrás

Futás

sport
FUTÁSHOZ.HU Shop
1118. Rétköz u. 20.


Te csak fuss, a többit mi adjuk !
futócipők, felszerelések és étrend kiegészítők
Fizetési módok:
 
 
Boltunk shop jellegét megkívánjuk őrizni, ezért nem zsúfoljuk tele. Mivel az üzlet webáruházunkkal együtt működik, ezért a kedves érdeklődő ki tudja választani a számára legmegfelelőbb terméket. A futócipőt vagy a ruházatot 1-2 napon belül a rendelkezésére tudjuk bocsátani. A termékeket vegy személyesen veheti át üzletünkben vagy ingyenesen házhoz visszük Gazdagrét területén.
Iskolák részére a csoportos kedvezmény mellett pályaatlétikánál használt szöges focicipőket, tornatermi felszereléseket és kiegészítőket is tudunk biztosítani. Focicsapatoknak labdákat, stoplis és gumitalpú futócipőket. Germek edző és futócipőket.
Forgalmazott márkáink: Inov-8, Under Armour, Asics, Adidas, Nike, Mund, Biyo-Product, Regatta, Squeezy, SILVA, Polar, Suunto, Dazer, WDX Wind X-treme, Salta
Az üzletben van próbafülke !
Ruhában és cipőben extra méretek is rendelkezésre állnak. Ilyen típusú termékeekt rendlésre, 1-2 napon belül rendelkezésére bocsátjuk.


Bármilyen a futással kapcsolatos felmerülő kérdésre Horváth Jenő ultrafutó ad választ személyesen az üzletben.

A SHOP, MULTINAVIGATOR és WILDSPORT PARTNER!
Így a Multinavigátor és a Wildsport által forgalmazott termékek nálunk való megrendelése esetén, a boltban szállítási költség nélkül átvehetők...

Nyitvatartás:
Hétfő
Zárva
Kedd
10.00
-
19.00
Szerda
10.00
-
19.00
Csütörtök
10.00
-
19.00
Péntek
10.00
-
19.00
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva
Kelenföld-Gazdagrét
gazdagret@gazdagret.net
06-70-625-5447
Copyright2015@SuszterA
Gazdagrét és Környéke Kisokos
Vissza a tartalomhoz