Excellent esküvői kellélek - Gazdagréti Kisokos

Kiemelt Partnerek:
Tartalomhoz ugrás

Excellent esküvői kellélek

minden vállalkozás
Excellent wedding design és Excellent wedding card
esküvöi dekoráció, menyasszonyi csokor, meghívók, rendezvény helyszínek,
Rita & Dávid
1118. Törökugrató u. 1.
Bejelentkezés: (70) 946-4888
design                     card
 
              


Biztosak vagyunk abban, hogy a kiváló minőség fontos számotokra, és hogy a külső megjelenésen túl a belső értékek is fontosak Nektek, ezért jutottatok el hozzánk!
Az Excellent Wedding Designs csapatánál nagyon fontos a kiváló minőség és a precizitás. Munkáinkat nagyfokú odafigyeléssel, szaktudással, szépérzékkel és kreativitással végezzük. Fontos számunkra az összhang és az állandó megújulás, épp úgy, mint egy jó házasságban. Egy házasságban is akkor tud két ember igazán „szépet” alkotni, ha tökéletes köztük az összhang, legyen szó akár egy közös otthonról, egy hangulatos vacsoráról, vagy akár álmaik esküvői dekorációjáról. Az állandó megújulás által mindig a legújabb dekorációs trendek mentén tudunk egyedit és személyre szólót alkotni.


Rólatok szól
Az Excellent Wedding Designs csapata a Ti személyes, belső igényeiteket hivatott megvalósítani. Számunkra a legfontosabbak Ti vagytok, és a Bennetek rejlő értékek, melyeket örömmel segítünk megjeleníteni esküvői dekorációtokban, ami majd végül hűen tükrözi személyiségeteket, egyéniségeteket. Mindig arra törekszünk, hogy a megálmodott dekoráció maximálisan illeszkedjen hozzátok, esküvőtök stílusához és elképzeléseitekhez. Dekorációink külső és belső értékekkel rendelkeznek, élettel teliek, kifinomultak és egytől egyig egyediek. Bármilyen stílusban is gondolkodtok, mi nagy örömmel leszünk segítségetekre a Nagy Napon. Merjetek nagyot álmodni, mi mindenben segítünk Nektek, hogy az álom valósággá válhasson!

Örök emlék
Az összhang és a kiváló minőség nálunk alapfeltétel, munkáink egytől-egyig ezt méltón tükrözik. Időről-időre követjük a legújabb dekorációs trendeket, hogy munkáinkat mindig újabb és újabb ötletekkel tudjuk fűszerezni.
Mára már egy igazi kis csapat áll mögöttünk, akikkel könnyedén megvalósítjuk álmaitok esküvői dekorációját. Célunk az, hogy az általunk megalkotott dekorációk harmonikus stílust, egységes arculatot és hangulatot árasszanak, melyek egyedülálló élményként maradnak meg a Ti és vendégeitek emlékeiben.
Munkáinkat szívvel-lélekkel végezzük, ez az Excellent Wedding Designs, a szívből jövő elegancia!
Sok szeretettel:
Rita & Dávid, és az Excellent Wedding Designs csapata
Az ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ több, mint az esküvő helyszínének miliője. Egy összhangban lévő színvilág, a kiegészítők varázslatos hangulata, mely magával ragad minden egyes embert, aki aznap Veletek ünnepel.
Az esküvőtök az igényeitek és személyiségetek tükörképe. Minden ember más és más, éppen ezért nem készül két egyforma esküvői dekoráció sem. Minden esküvői dekorációt a menyasszony és a vőlegény egyedi igénye és ízlése alapján tervezük meg, és alkotjuk meg.
Az esküvő egyszeri és megismételhetetlen esemény egy pár életében, ezért az Excellent Wedding Designs csapatának célja, hogy tökéletes minőségben és harmonikus összhangban alkossa meg esküvőtök dekorációját.
Képviseljen esküvőtök elegáns stílust vagy romantikusat, vintaget vagy modernt, rusztikusat vagy bohókást, vagy épp egy extrém stílust, mi minden esetben tudásunk, kreativitásunk és szívünk-lelkünk legjavát adjuk.
Az esküvői dekoráció tökéletes összhangja akkor érhető el igazán, ha minden egy kézben van tartva. Szívesen elkészítjük számotokra a teljes esküvői arculat alapján az esküvői dekoráció minden egyes részletét, a terem dekorációtól, köszönő ajándékoktól kezdve, a grafikai megjelenésen át (meghívók, menükártyák, asztalkártyák, stb.) egészen a menyasszonyi csokrokig, virágdekorációkig mindent, ami egy tökéletes esküvő harmóniájához szükséges.
Egy személyes találkozó alkalmával segítséget nyújtunk Nektek a közkedvelt színkombinációk, stílusok kiválasztásához és egy tökéletes esküvői dekoráció megtervezéséhez.Menyasszonyi csokrok
A menyasszony egyik legszebb kiegészítője és éke a MENYASSZONYI CSOKOR, mely színben és stílusban harmonizál az esküvő minden egyes aspektusával. A csokor összeállításakor szem előtt tartjuk a menyasszony igényeit, az egyéniségét, alkatát, haja színét és az esküvő stílusát. A csokornak mind formájában, mind színében és stílusában is harmonizálnia kell a menyasszonyi ruhával és az esküvő dekorációjával is.
A menyasszonyi csokor lehet kicsi vagy nagy körcsokor, Biedermeier vagy gömb alakú csokor, csepp vagy félhold alakú vagy akár egy extrémebb vízesés formájú csokor is.
Személyes találkozónk alkalmával segítünk Neked kiválasztani a számodra legmegfelelőbb formát és stílust, mely kiemeli szépségedet és méltó módon kísér végig Téged a Nagy Napon! Ha van egy elképzelésed a megálmodott menyasszonyi csokorról, akkor mi aszerint készítjük el számodra azt.
Ha csokordobáskor nem szeretnéd a menyasszonyi csokrodat eldobni, akkor készítünk számodra dobócsokrot is, mely színében és stílusában hasonlít a menyasszonyi csokorra, de annak kicsinyített mása.
A koszorúslány csokrok általában visszafogott színekben készülnek, hogy a tündöklést maximálisan meghagyjuk a menyasszony számára. A koszorúslányoknak csokor helyett, akár egy szép csuklódísz is választható.
Menyasszonyi csokrok mellett teljes körű virágdekorációk készítését is vállaljuk:
- menyasszonyi csokor- terem virágdekorációja- dobó csokor- szertartás helyszíni dekorációja- koszorúslány csokrok- autódísz- vőlegény kitűzője, egyéb kitűzők- templomdísz- csuklódísz- oltár-és asztaldísz


Esküvői meghívók, kártyák
Az ESKÜVŐI MEGHÍVÓ azon túl, hogy a Nagy Nap részleteit mutatja be, méltón tükrözi kettőtök stílusát. Megmutatja, hogy mire számíthat a násznép a Nagy Napon, előre vetíti az esküvő hangulatát és témáját is, és hogy milyen szín, stílus és minőség fog végigkísérni Titeket esküvőtök napján.
Számunkra nagyon fontos, hogy meghívóinkkal egyedi megjelenést tudjunk nyújtani számotokra, ezért személyre szabott, egyedi tervezéssel készülnek a meghívók és egyéb esküvői kártyák is. Természetesen lehetőség van a már meglévő esküvői meghívó repertoárunkból is választani.

Érdemes már az esküvői meghívók megtervezésénél a leendő esküvői dekoráció stílusát, színeit is átgondolni, hogy ahhoz illő stílusban és színben tervezhessük a meghívótokat és az egyéb esküvői kártyáitokat.
Egységes stílust és harmóniát teremthetünk, ha az esküvői meghívó mellett az esküvői dekoráció egyéb kiegészítőit (asztalszám, menükártya, ültetési rend, ültetőkártya, köszönőajándékok, stb.) is ugyanolyan színben, stílusban választjátok meg.

Már a tervezés kezdeti lépéseinél segítségetekre leszünk, hogy egységes és különleges esküvői arculat valósulhasson meg, és így tökéletes összhang jöhessen létre életetek legszebb napján.
Ha még nincsen esküvői meghívó szövegetek, akkor innen kedvetekre válogathattok: esküvői meghívó szövegek
Esküvői meghívó idézeteket kerestek? Nálunk rengeteg variációt találtok erre: esküvői meghívó idézetek
Különböző nászajándék kérő versek közül is válogathattok: nászajándék kérő versek

Elegáns esküvői helyszínek
Az esküvői készületek egyik legfontosabb és legelső mozzanata a tökéletes, megálmodott helyszín megtalálása és lefoglalása a kívánt dátumra. Nagyon sok szép helyszín közül választhatnak mostanság a párok, akár Budapesten belül, akár vidékben gondolkoznak. Lássunk most néhány elegáns esküvői helyszínt, melyek egytől-egyig mind páratlanok. Ezek közül mindenki megtalálhatja a maga kedvencét.
A teljesség igénye nélkül néhány péda:


Előzetes bejelentkezés szükséges!
Irodánkban kizárólag készpénzes fizetés lehetséges!
Kelenföld-Gazdagrét
gazdagret@gazdagret.net
06-70-625-5447
Copyright2015@SuszterA
Gazdagrét és Környéke Kisokos
Vissza a tartalomhoz