Domes Event Kft - Gazdagréti Kisokos

Kiemelt Partnerek:
Tartalomhoz ugrás

Domes Event Kft

minden vállalkozás
Domes Event Kft
Rendezvény eszközök bérbaadása
asztal, bútor, paraván, pult, székek, kiegészítők, fogasok, regálék, sátrak, lounge bútorok
1118. Torbágy u. 10
Bejelentkezés:
(20) 572-4630

Egyszerű a recept: társaságunk minden tagja szolgáltatási vagy kereskedelmi szektorban dolgozott, rendezvény eszköz bérbeadási tapasztalatunk is több mint 8 éves.
Segítünk, bármit is szeretne a rendezvényére bérelni: jó állapotban lévő és folyamatosan karbantartott eszközeinket az Önnek megfelelő időpontban, a kért helyszínre kiszállítjuk és installáljuk. A rendezvényt megelőzően, már az érdeklődésnél, az igény felmerülésénél ellátjuk Önt információkkal és ötletekkel, kérésére még aznap elküldjük árajánlatunkat.
Nálunk nincs kötelező alsó megrendelési összeghatár és nincs előre meghatározott szállítási és rakodási költség sem: kis mennyiségű eszköz, kis logisztikai költség!
Igen, a rendezvény bútorok nem  csak azt a célt szolgálják, hogy a vendégek kényelembe helyezzék  magukat, de szerves részét képezik az adott esemény stílus elemeinek és  összhangban vannak a dekorációval is.
Ha Ön is kiemelt figyelmet fordít a megszervezni kívánt rendezvény bútoraira, keressen fel minket és válogasson a tőlünk bérbe vehető rendezvény berendezésekből!  Önnek csak ki kell választania a megfelelő bútorokat a rendezvény  jellegének megfelelően, a többiről pedig mi gondoskodunk, így az ápolás,  karbantartás és szállítás gondja már nem az Ön vállát nyomja.
Árajánlatért, részletes információkért keressen minket megadott elérhetőségeinken!
Nálunk van a hiányzó láncszem!
A  rendezvényszervezés folyamata mindig tartogat kihívásokat, hiszen sosem  lehet tudni, mi jön közbe. Egy gondosan megtervezett menetrendbe is  csúszhatnak váratlan hibák, mindig felbukkanhatnak újabb kihívások vagy  változhat menet közben a terv. A jó rendezvényszervező azonban mindenre  fel van készülve és meg vannak a megfelelő kapcsolatai ahhoz, hogy  maximálisan képes legyen elhárítani a felmerülő akadályokat.
Mi is egy ilyen lehetőséget kínálunk. Cégünk különböző rendezvény eszközök bérbeadására specializálódott, a hagyományos székektől kezdve az olyan speciálisabb berendezésekig, mint a smink asztal vagy a paravánok.
Egy-egy  szokatlanabb, extrém helyszín esetén nem mindig adottak azok az eszköz  lehetőségek, melyek egy hagyományos konferenciaterem vagy étterem  esetében igen, de az egyedi igények egy jól felszerelt helyszínen is  hiányt teremthetnek. Ilyenkor biztosítani kell az előadók, fellépők és a  vendégek kényelmét, igényeit szolgáló rendezvény eszközöket.
Forduljon hozzánk bizalommal, és legyen úrrá a kihívásokon a mi hatékony közreműködésünkkel! Részletekről, rendezvény eszközök bérbeadásával kapcsolatos bővebb információról elérhetőségeinken tájékozódhat!
Üdvözlettel:
Domonkos Zsolt és a
Domes Event Kft. csapata
Kelenföld-Gazdagrét
gazdagret@gazdagret.net
06-70-625-5447
Copyright2015@SuszterA
Gazdagrét és Környéke Kisokos
Vissza a tartalomhoz