Ablak Ház Kft - Gazdagréti Kisokos

Kiemelt Partnerek:
Tartalomhoz ugrás

Ablak Ház Kft

minden vállalkozás
Ablakház kft
Műanyag és fa nyilászárok, bejárati és bektlri ajtók,
Garázskapuk, árnyékolástechnika, szúnyoghálók
értékesítése, szerelése, javítása
építőipari komplex kivitelezés festéstől a burkolásig
Tolóajtók értékesítése, méretre gyártása
1118 Torbágy u. 4
Tek: 06 70 413 9450
Nyílászárók weboldal:  
Tolóajtók weboldal:         
Nílászárok email:  
A sok éves tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon felhígult a nyílászáró piac! Rengeteg cég csak a gyors bevétel szerzésre törekszik. A mi célunk az, hogy Ön maradéktalanul elégedett legyen és nyugodt szívvel térjen vissza hozzánk, ajánljon minket ismerőseinek! Mottónk:
Nálunk nincs probléma, csak megoldásra váró feladat!Ami mellettünk szól:


– több, mint 10 éves tapasztalat


– segítőkész munkatársak


– kedvező ár, korrekt minőség


– felméréstől a festésig-Felméréstől a festésig:
A mai rohanó világban, a lehető legtöbb dolgot szeretnénk egyetlen telefonhívással otthonról elintézni! Mi erre is megoldást kínálunk! Önnek ki sem kell mozdulnia a lakásából! Elképzeléseit díjtalan kiszállással segítjük és hozzá értő szakembereink ötleteivel megvalósítjuk álmait!
A nyílászárók bontás – beépítésén kívül, a fal sérülések eltüntetésén át, redőny, szúnyogháló szereléstől, a festéstől a burkolásig mindent vállalunk. Nem kell több szakembert keresnie, nem kell napokat a szervezésre szánnia. Mi mindenben segítünk! Hívjon minket bizalommal! Szerződését a helyszínen is megkötheti!


-Kedvező ár, korrekt minőség:
Nyílászáró vásárlásnál nagyon fontos az ár! Viszont nem szabad elfelejteni, hogy ez egy hosszú távú befektetés! Rengetegen kínálnak silány minőségű terméket olcsón. Mi kiválogattuk önöknek azokat a nyílászárókat, melyeket mi is nyugodt szívvel használnánk (használunk) otthonainkban és természetesen kedvező áron kínáljuk ezeket!


-Segítőkész munkatársak:
Munkatársaink naprakész információk birtokában várják az önök kérdéseit és kínálnak precíz, gyors megoldást a nyílászáróik korszerűsítésére!


-Több mint 10 év tapasztalat:
2001 – ben kezdtünk nyílászárókkal foglalkozni, idő közben rengeteget változott a piac és az igények! Folyamatosan fejlesztjük kínálatunkat és tudásunkat, mellyel még könnyebbé tehetjük önöknek a választás! Kezdetben csak nyílászáró szereléssel foglalkoztunk, azonban vásárlóink igényeinek kielégítésének érdekében , szélesítettük palettánkat ! Így jutottunk el a mai szintre, felméréstől a burkolásig!
Nyitvatartás:
Hétfő09.00-17.00
Kedd
09.00
-
17.00
Szerda
09.00
-
17.00
Csütörtök
09.00
-
17.00
Péntek
09.00
-
17.00
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva
Kelenföld-Gazdagrét
gazdagret@gazdagret.net
06-70-625-5447
Copyright2015@SuszterA
Gazdagrét és Környéke Kisokos
Vissza a tartalomhoz