piloxing - Gazdagrét és környéke Kisokos

Gazdagrét és Környéke Kisokos
Go to content

piloxing

sport
Boxing - Pilates - Dance
A Piloxing egy intervall edzés nőknek, a Pilates és a Box ötvözete egy kis tánccal fűszerezve. Magas és alacsony intenzitású, ezen belül is kardió és erőfejlesztő gyakorlatok sorozataiból álló blokkok váltják egymást. Egész testet átmozgató, intenzív óra, ahol egyszerre lehetsz kecses, sexy és erőteljes. Nézz bele a videóba:

Személyi edzés
Tóth Évi
Telefon: +36-20-9563-364
E-mail: evifitness.hu@gmail.com
A mozgás amellett, hogy alakot formál, oldja a stresszt , javítja a tartáshibákat, önbizalmat, célokat és jó kedvet ad!! Az első lépést megtenni mindig nehéz, ehhez ott   leszek neked én!   rólam
Nincsenek zavaró tekintetek
Sok embert zavar, hogy a teremben bámulják edzés közben és inkább nem megy el edzeni vagy internetes videókkal segítség nélkül áll neki otthon, amivel sok esetben  kárt tesz magában. Érden egy jó kis teremben , ahová busszal is könnyedén eljuthatsz, árgus szemek nélkül formálhatod az alakod, fogyhatsz, erősödhetsz, javíthatod az   állóképességedet. Csak is magadra kell koncentrálnod. Jó időben edzés  akár kint a szabadban vagy vízi torna a medencében!
A személyi edzés , mint ahogy a neve is mutatja az adott személy képességeihez van alakítva, így biztosítva a fejlődést. Megnézzük hol tartasz, hová szeretnél eljutni ,   ehhez felépítem neked az utat és együtt végig járjuk.
Jöhetsz barátoddal, pároddal, kollégáddal kedvezményes áron.

SZemélyi edzés helyszíne: Érd
Az első konzultáció, felmérés 3000 Ft!
Edzések: 4200 Ft -tól
További részletekért keress meg! Kattints ide
Gazdagrét

gazdagret@gazdagret.net
Copyright 2015@SuszterA
Gazdagrét és környéke Kisokos
Back to content