Mr. Mosi - Gazdagréti Kisokos

Kiemelt Partnerek:
Tartalomhoz ugrás

Mr. Mosi

minden vállalkozás
Mr. Mosi
Önkiszolgáló mosás és szárítás. Saját illetve külön erre a célra telepített gepeinkbe kiskedvence fekhelyét is tisztává tudja varázsolni a Mr Mosiban.
1118. Regős u. 9
Rendelés: (1) 248-1015 vagy 16
Tel: (20) 661-4805
 


Hogyan használd
A mosodában kihelyezett segítségnyújtó tájékoztató alapján könnyen eldöntheted, hogy melyik a számodra megfelelő program. Nem kell profi háziasszonynak lenni ahhoz, hogy ki tudd mosni a szennyesedet. Az egyszerű útmutató alapján gyorsan értelmezhetőek a lépések.


Fizetés
Az automatánál fizess, majd nyomd meg a kiválasztott gép számát és végül az entert. Fizethetsz készpénzzel, (legnagyobb elfogadott címlet 2000 Ft, a gép visszaad), pay pass kártyával vagy törzsvásárlói kártyával.
Előkészítés
Ellenőrizd, hogy a ruhák zsebeiben nem maradt olyan tárgy ami a mosás során kárt tehet a ruháidban. Ezután tedd a mosnivalót a mosógépbe, zárd be az ajtót menj a fizető panelhez.
Szárítás
Fáradj a kiválasztott számú szárítógéphez. A gépen nyomd meg a kiválasztott hőfok gombját, majd az entert. A program ezután automatikusan elindul ha csukva van az ajtó. Az ajtót ki lehet nyitni menet közben, hogy ellenőrzni tudd a textiliák szárazságát, de ha 15 másodpercnél tovább nyitva van a program végleg leáll.
Mosás
Fáradj a megfelelő számú mosógéphez. A gépen nyomd meg a kiválasztott program gombját, majd az entert. A program ezután ha csukva az ajtó automatikusan elindul. A mosógép ajtaját ezután már nem lehet kinyitni a program befejezéséig.

Információk
Elfelejtheted a teregetést. A frissen szárított ruhák könnyen kezelhetőek, nem gyűröttek, nincs szükség feltétlenül vasalásra.
A tisztítószereket nem kell magaddal hoznod, azaz a mosószer és az öblítő adagolásáról mi gondoskodunk.
Lehetőség van franchise üzletek nyitására.

Vagy csatlakozz meglévő mosodáddal a hálózatunkhoz. Légy Te is a partnerünk.
Ha érdekel, akkor klikk IDE
Igyekeztük mosodánkat otthonos és barátságos hellyé varázsolni, hogy kényelmesen el tudd tölteni az időt. Kérlek próbálj meg ügyelni a rendre és a tisztaságra.
Alapelvünk a megbízhatóság és a mindig magas színvonal.
A mosoda területén korlátlan a wifihasználat. A jelszót a mosodában kifüggesztve találod.
Nyitvatartás:
Hétfő06.00-22.00
Kedd
06.00

22.00
Szerda
06.00

22.00
Csütörtök
06.00

22.00
Péntek
06.00

22.00
Szombat
06.00

22.00
Vasárnap
06.00

22.00
Kelenföld-Gazdagrét
gazdagret@gazdagret.net
06-70-625-5447
Copyright2015@SuszterA
Gazdagrét és Környéke Kisokos
Vissza a tartalomhoz