Gyermekfelügyelet, babysitter - Gazdagrét és környéke Kisokos

Gazdagrét és Környéke Kisokos
Go to content

Gyermekfelügyelet, babysitter

Szolgáltatók
Pályi Julianna  Baby Sitter és háztartási kisegítő


Szolgáltatások,amiket vállalok: gyermekfelügyelet, óvodai/iskolai felzárkóztatás, korrepetálás, kisállat vigyázás/gondozás, óvodából/iskolából/edzésről stb. hazakísérés, hétvégi és esti felügyelet, házimunkában való besegítés, vasalás, igény szerint elszakadt ruhák megvarrása, gomb, pattent stb. felvarrása.
 
Kizáró feltételek: nem tudok vállalni mozgásképtelen vagy súlyosan fogyatékkal élő gyermeket,és csak betegség esetén történő vigyázásra sem vállalkozom. Minden egyéb más eset megbeszélés kérdése,nagyon rugalmas vagyok ebben a témában.

 
Szolgáltatás díja: 1500-2000 Ft között mozog az óradíjam,de ez személyes találkozásnál megbeszélés kérdése,rugalmas vagyok ebben is.
 
Teljesen állatbarát vagyok,nekem is van egy,és nagyon szeretem őket. A családnál,ha van esetleg állat,egyáltalán nem akadály,sőt.

 

Napjaim,amik szabadok,és tudok vállalni segítést: Kedd,Szerda,Csütörtök,Szombat,Vasárnap.
 
Ezeken a napokon belül bármikor. Reggel,délelőtt,délután,este,akár még éjszaka is,megbeszélés szerint.
 
Telefonszámom: 06-70-276-9328 Telefonon bármikor elérhető vagyok,akármikor kereshetnek az érdeklődők. Ha nem venném fel,akkor valószínűleg nem hallottam,mert buszon/metrón stb. vagyok. Ilyen esetben ahogy meglátom,hogy kerestek,visszacsörgök.
A gazdagréti lakosok ajánlásával:
Vincze Valéria: GYERMEKFELÜGYELET, ALSÓ TAGOZATOSOK KORREPETÁLÁSA T.: 06/30-609-7257
Gazdagrét

gazdagret@gazdagret.net
Copyright 2015@SuszterA
Gazdagrét és környéke Kisokos
Back to content