esküvő kellék - Gazdagrét és környéke Kisokos

Gazdagrét és Környéke Kisokos
Go to content

esküvő kellék

Szolgáltatók
Bree Virág
virág és virágdekonációk, dekorációk készítése

virágküldés online, virágcsokor és virágdoboz rendelés, rendezvények, esküvők  virágdekoációja, éttermek, üzletek, szállodák, irodák, egyéb helyszinek heti/havi/szezonális dekorálása. vagy eseti megrendelés


Megtervezem és megvalósítom álmaid virágdekorációját !

A BREE-nól minden napunk a virágok bűvöletében telik, a virágkötészet nekünk az álmok valóra váltását jelenti.
Egy szép csokorra, vagy egy esemény virágdekorációjára van szükséged?  Jó helyen jársz!
Csapatunk azért van, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsa, Iegyen az virágküldés, esküvő, rendezvény vagy szálloda dekoráció.
Készen állunk, hogy álmaidat is virágba komponáljuk.
Fizetési módok:

    
Hamarosan indul az online bankártyás fizetés lehetősége !

Bree Virág Bt
Kiss Brigitta
érdeklődés, megrendelés:
06-70-7799-700


Kiss Brigitta vagyok, a Corvinus Egyetem kertészmérnöki szakán végeztem és a „BREE Virág” megálmodójaként megadatott számomra, hogy a világ egyik legszebb és legkreatívabb munkáját végezhetem, ez pedig a virágkötészet. Ez a hivatás számomra művészet, természet és filozófia nemes egyesülése, egy olyan kreatív alkotói munka, melyet ha magas szakmai odaadással, innovatív igényességgel végzünk, egy illatokkal megfűszerezett, esztétikailag kimagasló értéket képviselő remekmű lesz a végeredmény, melyet az emberek szeretnek és csodálnak.
Szeretném néhány gondolattal felvázolni, hogy mit is testesít meg a BREE Virágkötészet!
   

Virágfal SZépségszalonban...
ROMANTIKUS VIRÁGOK ÉS JELENTÉSÜK

A szerelmet és gyengéd érzelmeket nem lehet szebben kifejezni, mint virággal. Ha meglepnénk kedvesünket és nincs ötletünk, vagy még nem ismerjük eléggé, mert még csak bimbózik a kapcsolat, a virág mindig tökéletes ajándék, hiszen mindenki szereti.
Ha nem tudod, mit küldj, íme öt csodaszép romantikus virág, és jelentésük, ami segíthet a döntésedben....
Kélek lépj be és olvass erről a weboldalam blog bejegyzésében...   
Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Számunkra a legfontosabb, hogy elképzelésed álmaidhoz hűen valósuljon meg és emelkedjen tökéletes szintre.
Ha virágot szeretnél rendelni, vagy egy személyes konzultációt kérsz, keress az alábbi elérhetőségeken.
Mobil: +36707799700 (08.00 - 18.00)
Email: hello[@]breevirag.huExcellent wedding design és Excellent wedding card
esküvöi dekoráció, menyasszonyi csokor, meghívók, rendezvény helyszínek,
Rita & Dávid
1118. Törökugrató u. 1.
Bejelentkezés: (70) 946-4888
design                     card
 
              

Az ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ több, mint az esküvő helyszínének miliője. Egy összhangban lévő színvilág, a kiegészítők varázslatos hangulata, mely magával ragad minden egyes embert, aki aznap Veletek ünnepel.
Az esküvőtök az igényeitek és személyiségetek tükörképe. Minden ember más és más, éppen ezért nem készül két egyforma esküvői dekoráció sem. Minden esküvői dekorációt a menyasszony és a vőlegény egyedi igénye és ízlése alapján tervezük meg, és alkotjuk meg.
Az esküvő egyszeri és megismételhetetlen esemény egy pár életében, ezért az Excellent Wedding Designs csapatának célja, hogy tökéletes minőségben és harmonikus összhangban alkossa meg esküvőtök dekorációját.
Képviseljen esküvőtök elegáns stílust vagy romantikusat, vintaget vagy modernt, rusztikusat vagy bohókást, vagy épp egy extrém stílust, mi minden esetben tudásunk, kreativitásunk és szívünk-lelkünk legjavát adjuk.
Az esküvői dekoráció tökéletes összhangja akkor érhető el igazán, ha minden egy kézben van tartva. Szívesen elkészítjük számotokra a teljes esküvői arculat alapján az esküvői dekoráció minden egyes részletét, a terem dekorációtól, köszönő ajándékoktól kezdve, a grafikai megjelenésen át (meghívók, menükártyák, asztalkártyák, stb.) egészen a menyasszonyi csokrokig, virágdekorációkig mindent, ami egy tökéletes esküvő harmóniájához szükséges.
Egy személyes találkozó alkalmával segítséget nyújtunk Nektek a közkedvelt színkombinációk, stílusok kiválasztásához és egy tökéletes esküvői dekoráció megtervezéséhez.


Előzetes bejelentkezés szükséges!
Gazdagrét

gazdagret@gazdagret.net
Copyright 2015@SuszterA
Gazdagrét és környéke Kisokos
Back to content